CURSURI AUTORIZATE Centrul de Instruire RIO

Курсы R.I.O

Cursurile se petrec în grupe de 3-6 elevi cu analiză individuală și ajutor a fiecărui elev in parte.

Prețul cursului de bază (5zile) constituie – 250 EURO.

Prețul cursului de perfecționare (2zile)  constituie – 165 EURO.

Pentru ânscrierea la curs este necesar ca persoana să aibă vărsta nu mai puțin de 18 ani să dispună de Buletinul de identitate pentru âncheerea contractului dintre părți.

R.I.O Premium Gel este o linie modernă de produse premium. Datorită calității impecabile, produselor profesionale și prețurilor bune, compania a ocupat în mod corect un loc demn pe piață, activitatea principală a companiei fiind produsele inovatoare de înaltă calitate pentru Nail artisti din ântreaga lume.

Programul de modelare a unghiilor
Cursul de bază ân extensia unghiilor durează 5 zile, se petrece într-un grup de la 3 până la 6 persoane, studioul este dotat cu toate utilajele necesare pentru petrecerea cursurilor. Ân prețul cursului sunt incluse toate materialele de bază si produsele profesionale necesare pentru curs, studioul este unul modern cu o repararie euro masă de furchet ceai, cafea naturală, apă minerală, forme de lucru pentru fiecare elev ân parte.

Beneficiile elevilor
La finisarea cursului de bază sau cel de perfecționare elevul sau mesterul beneficiază de un card de reduceri de 5% pentru a avea reduceri la procurarea chitului pentru âncepători sau a unor produse din magazinul nostru oficial RIO din incinta centrului de instruire.

Tehnica concepută de Dna Olesea Rusu este înființată cu scop de a lucra rapid și corect dar și in final sa aveți un rezultat asteptat. De la montarea corectă a șablonului si până la pilirea rapidă, 5 pași și secretele de finalizare a unghiilor cu efect ,,unghii revistă”, după finisarea cursului centrul RIO vă eliberează o Diplomă ân format A4 si respectiv Certificatul oficial cu stampila umedă, autorizată prin genul de activitate al SRL PremiumComplex Fondatorul si Administratorul căreia este Olesea RUSU care va fi si instructorul vostru personal pe perioada cursurilor.

FOTO cu lucrările elevilor

    + (373) 79791910

    + (373) 79791990