Datele solicitate

Conform cerințelor www.rio.md are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru a va oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului;
  • Pentru analiza și îmbunatățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
  • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea rio.md, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul R.I.O PREMIUM. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Republicii Moldova.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm in relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intra sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar rio.md nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvalui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a raspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerâm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cat timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către rio.md prin email la adresa contact@rio.md sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteîi solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra pânăîin momentul în care ne anunîați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt încorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa contact@rio.md.

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm sa ne contactați pe email la adresa contact@rio.md. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.