Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru DREAM VOYAGE S.R.L. și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Pentru orice întrebare sau nedumerire în privința termenilor utilizați mai jos sau asupra oricăror alte probleme legate de modul în care noi înțelegem să păstrăm confidențialitatea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la urmatoarea adresă de email: magazin-online@rio.md.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Compania DREAM VOYAGE S.R.L. este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

DREAM VOYAGE S.R.L.
str. Ion Creangă , 38, 
Ciorescu, mun. Chişinău
Republica Moldova
C/F: 1021600033329
+(373) 79 791910

Ce fel de informatii colectam de la dvs ?

Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe rio.md, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
 • informații despre plăți și istoricul plăților;
 • informații despre comenzi.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza serviciile, cu urmatoarele scopuri:

 • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
 • Pentru a va oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului;
 • Pentru analiza și îmbunatățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
 • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
 • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
 • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea rio.md, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de DREAM VOYAGE S.R.L. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Republicii Moldova.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm in relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intra sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar rio.md nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvalui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a raspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerâm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cat timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către rio.md prin email la adresa magazin-online@rio.md sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra pânăî in momentul în care ne anunîați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt încorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa magazin-online@rio.md.

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm sa ne contactați pe email la adresa magazin-online@rio.md. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesării serviciilor DREAM VOYAGE S.R.L prin intermediul website-ului deținut de DREAM VOYAGE S.R.L, dumneavoastră sunteți informat/a si/sau va exprimați în mod expres consimțământul (va dați acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozițiile legale privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date (Legislația interna – LEGEA Nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal).