Plata și livrarea produselor

Modalitate de achitare

Cumpărăturile în magazinul-online poate fi plătite direct pe site. Plata are loc online cu un card bancar la etapa finalizării comenzii , plata e primită prin sistemul de plăți B.C. „VICTORIABANK” S.A.. Vei fi direcționat automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). DREAM VOYAGE S.R.L nu păstrează nici un fel de detalii cu privire la card.

Livrarea produselor

 


Livrarea comenzilor se efectuează prin intermediul companiei de curierat “Nova Poshta” contra plată, în raza municipiului Chișinău – 50 lei, în toate raioanele din țară – 60 lei.

Comanda este livrată în decursul a 5-7 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii! Zilele de weekend nu sunt luate în calcul!

După plasarea comenzii pe pagina oficială a magazinului, aceasta urmează a fi procesată în timp util cererea și va fi repartizată către serviciul de expediere. Veți primi în mod obligatoriu o confirmare a stării comenzii la adresa dvs. de e-mail.

Pentru a verifica statutul livrării puteți accesa link-ul https://tracking.novaposhta.md/

Conform restricțiilor vamale, fiecare colet expediat clientului nu va depăși numărul de 5 unități a unui produs cu aceeași destinație (scop) și va include mai puțin de 29 de unități în total. Volumul comenzilor obligatoriu să nu depășească 29 kg. Vom trimite comenzi doar cliențior cu vârsta de peste 16 ani.

Pentru livrări internaționale și modalitățile de livrare vă rugăm să luați legătura cu reprezentantul responsabil al  companiei: magazin-online@rio.md, + (373)79791910