Termeni generali

RIO este denumirea comerciala a R.I.O PREMIUM, persoană juridică cu sediul în or. Chișinău, Republica Moldova.

Vă rugăm să cititi acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tăcită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă întelegerea (contractul) dintre părti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.rio.md, R.I.O PREMIUM își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.rio.md este proprietatea R.I.O PREMIUM.

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea R.I.O PREMIUM  și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.rio.md nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților R.I.O PREMIUM.

Sesizari

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@rio.md. R.I.O PREMIUM va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucratoare.

Garanția produselor

Produsele comercializate de R.I.O PREMIUM nu sunt contrafacute.

R.I.O PREMIUM garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pâna în momentul livrării.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevarate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale.

Livrările în raza municipiului Chișinău:Livrările mun. Chișinău se fac de luni pînă sâmbătă prețul în dependență de suma comenzii, costul livrării este 50 lei (MDL) la suma mai mică de 1000 lei (MDL). De la suma mai mare de 1000 lei (MDL) livrarea este gratis.

Livrările pe teritoriul Republicii Moldova:Livrările în Republica Moldova se efectuează pînă la gara unde pachetul este transmis la ruta destinației , datele cu sosirea rutei sunt transmise de către curier la client prin apel .

Livrările internaționale: Achitarea se face prin transfer sau online, pachetul este trimis la rutele cu circulație internațională : țări partneriatele – Italia, Belgia, Anglia, Spania, Cipru, Portugalia ș.a. Timpul livrării 3-4 zile.

Alți termeni

Acești termeni și condiții reprezintă intregul acord dintre dumneavoastră și R.I.O PREMIUM pentru utilizarea acestui site.

R.I.O PREMIUM verificp periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutara sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.