R.I.O PREMIUM a fost înființată în anul 2015 in frunte cu fondatorul Olesea Rusu.Prima linie a fost propusă pentru a oferi cumpărătorilor produse de calitate superioară și o tehnologie noua si modernă in lucru care pot oferi aceste Geluri Premium.

Abordarea R.I.O a fost considerabil diferită, în loc să vândă prin tehnologii de publicitate tradiționale, R.I.O sa bazat pe integritatea unei linii de produse atent proiectate și a calității acestora.

Compania care valorizează personalitatea și exprimarea de sine mai mult decât atât a adus un simț strălucit de rezistență și individualitate în lucrul cu materialele tradiționale.

Inginerii noștri lucrează zilnic pentru a respecta principalele principii de satisfacție ale clienților noștri – și anume, Calitatea și Confortul. Compania lansează noi produse în fiecare sezon și ține pasul cu vremurile.

Clienții noștri: Meșterii profesionali, de multe ori cu experiență de muncă, care au o valoare de lux în activitatea lor și munca pe care o fac, dar și începătorii sunt atașați de noi – deoarece după cum se aud zvonurile, materiale R.I.O oferă posibilitatea pentru a deveni un adevărat profesional și un master la nivelul cel mai înalt.

Distribuitor oficial în Republica Moldova
DREAM VOYAGE S.R.L.
str. Alexandru Hâjdeu, 46B, mun. Chişinău
Telefon: +(373) 79 791990
E-Mail: magazin-online@rio.md